Konténerek értékesítése

irodai konténerek

Irodai konténerek

A gyártó gyakorlatilag bármilyen méretű irodai konténereket gyárt és szállít. Mind a szobák elrendezését, mind a berendezés konfigurációját egyedileg határozzuk meg az Ön igényei szerint.

kereskedelmi konténerek

Kereskedelmi konténerek

A kereskedelmi konténerek fő előnye a vonzó, modern külső megjelenés és a vásárlói igényekhez való bármilyen hozzáigazítás lehetősége. Használhatók bemutatóteremnek, kereskedelmi pavilonnak vagy modern cégközpontnak.

lakható konténer

Lakható konténer

A konténerek megfelelő kényelmet biztosító szigetelő anyagokból készülnek. Elkészült a villanyszerelés, az áramszolgáltatás, a csatornázás és az áramszolgáltatás.
szociális konténerek

Szociális konténerek

A konténerek szettbe való összeállításának köszönhetően bármilyen nagy irodahelyiséget és ruhatárat, valamint szociális helyiségeket beszerezhetünk munkatársai igényeihez igazodva.
egészségügyi konténerek

Egészségügyi konténerek

Konténergyártóként lehetőséget kínálunk szaniter konténer készítésére a megrendelő által megadott tetszőleges felszereléssel. A konténerek nem szabványos méretekben is gyárthatók.
kapuház konténerek

Kapuház konténerek

Az olyan tulajdonságoknak köszönhetően, mint a kiváló kidolgozás, a funkcionalitás és a könnyű szállítás, ezek a konténerek tökéletesek állandó és ideiglenes őrházaknak, biztonsági pontoknak, kapuházaknak, átjáró irodáknak stb.