egészségügyi konténerek

  • Az egészségügyi konténerek jól szigeteltek (nyáron hűvösek, télen melegek). A szaniter konténerek komplett villanyszereléssel (világítás, aljzatok, fűtés) vannak felszerelve. Gyakori választás a zuhanyzós egészségügyi konténer is.
  • Lehetőség van a konténerek további ablakokkal és irodai / ruhatári bútorokkal való felszerelésére.
  • A szállítási költség egyénileg egyeztetendő.
  • Egészségügyi konténer építkezéseken, koncerteken és egyéb tömegrendezvényeken használatos. Fürdőhelyeken, játszótereken, vidámparkokban vagy telephelyeken egészségügyi létesítményként is betölti szerepét.
  • Egészségügyi konténer külön zónákkal és akár bejáratokkal is rendelkezhet. A kidolgozás jó minőségének köszönhetően nem különböznek a hagyományos szaniter helyiségektől.

MODERN EGÉSZSÉGÜGYI KONTÉNEREK

Légmentesen záródó és vízhatlan egészségügyi konténereket gyártunk az ország egész területére. Országos konténer kivitelezőként kiemelkedő szolgáltatást és személyre szabott megoldást tudunk nyújtani Önnek. Alacsony ár, gyors kivitelezés és a konténerek kivitelezésének átfogó megközelítése A-tól Z-ig jellemző ránk. Építünk szaniter konténereket , emellett különféle kiegészítőket is kínálunk, mint pl. klíma vagy kiegészítő ajtók . Hagyományos kínálatunkban szigetelt konténer, villanyszerelés, fűtés és szaniterek találhatók. Ezen kívül lehetőséget biztosítunk a lapok, falak és ajtók színének beállítására is! A szállítás olcsó és külön fizetendő, az árat telefonon egyeztetjük. A szaniter konténerek, mint moduláris épületek, bármilyen méretben elérhetőek!

szanitertartályok gyártója

EGÉSZSÉGÜGYI KONTÉNEREK ZUHANYVAL

Cégünk az egyik vezető országos szaniter konténer értékesítéssel foglalkozó országszerte. A sok éves tapasztalat lehetővé teszi a csoport számára, hogy egy erős, de egyben megbecsült márkával büszkélkedhessen. Kezdettől fogva arra törekedtünk, hogy a lehető legjobb kapcsolatokat alakítsuk ki a legfontosabb szakemberekkel – ami a szaniterkonténerek egyik legjobb árát eredményezi. Cégünk számára nagyon fontos, hogy Önt azonnal fogadjuk és hatékonyan értékesítsünk. Már régóta igyekszünk felgyorsítani üzletünk minden elemét, hogy semmi ne lassítsa a konténerek végrehajtását. Az ajánlat tartalmazza a konténer gyártást, de az olcsó szállítást is. Garantáljuk a teljes körű segítséget a megfelelő konténer kiválasztásában. Tudjuk, hogy nem palota, de igyekszünk minden részletre, megjelenésre és a kivitelezés minőségére ügyelni. Képzett és profi csapatunk garantálja, hogy elégedett lesz szolgáltatásaink használatával! A zuhanyozós szaniter konténer vagy anélkül ésszerű díja a nagy eladási mennyiségnek és a kidolgozott módszereknek köszönhető!

szanitáris konténer

EGÉSZSÉGÜGYI KONTÉNEREK GYÁRTÓJA

Az általunk kínált egészségügyi konténerek kiváló minőségű fémlemezekből készülnek. Polisztirol vagy poliuretán falpaneleket, valamint acélszerkezeteket használunk. Egy egyedi egészségügyi konténer kívülről rögzítve és a kiválasztott színre festve. Az általunk gyártott egészségügyi konténereket széles körben használják. Általában építkezéseken, kültéri úszómedencékben, vidámparkokban, depókban és felújításkor ideiglenes fürdőszobaként használják. a következő változatokban jöhetnek: standard, zuhanyzós, férfiaknak stb.

Lásd még: kapuházak kontenerek
szaniter konténer zuhanyzóval

Mi jellemzi az Ön egészségügyi konténereit?

Korszerű, egész évben használható konténereket kínálunk, amelyek nagyon jól néznek ki, szigeteltek és teljes villanyszereléssel (világítás, konnektorok, fűtés) is megtalálhatók.

Mivel szerelhető fel az egészségügyi konténer?

Növelheti a konténerben a helyet, hozzáadhat egy keretet, további ablakokat, ajtókat (üveg, dupla, fémlemez). Ezen kívül megvásárolható klíma, redőny, valamint fürdőszobai felszerelés (WC, mosdó, mosogató szekrény, akkumulátor, akkumulátoros vízmelegítő, vízvezeték, villanyszerelés és zuhanyzó).

Hogyan melegszik a egészségügyi konténer?

Fűtése elektromos fűtőtestekkel vagy klímaberendezéssel történik, ha megvásárolta.

4.6/5 - (5 votes)