irodai konténerek

  • Az irodai konténerek jól szigeteltek: nyáron hűvös, télen meleg. Komplett villanyszereléssel (világítás, konnektorok, fűtés), klímával és külső redőnnyel ellátott ablakkeretekkel felszereltek.
  • A konténer további ablakokkal és bútorokkal is felszerelhető.
  • A szállítás költségét egyénileg kell egyeztetni.
  • Irodakonténer ideális irodának, építésvezetői helyiségnek, ideiglenes cégszékhelynek felújítás vagy építkezés alatt.
  • Az irodai konténerek ára a mérettől és a kiegészítő felszereléstől függ.

 

MODERN IRODAI KONTÉNEREK

Gyártóként tartós és vízhatlan irodai konténereket gyártunk az Magyarország egész területére. Irodakonténerek országos kivitelezőjeként kiemelkedő szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek. Alacsony ár, gyors reagálás és átfogó megközelítés jellemez bennünket. Korszerű irodai konténereket gyártunk, és olyan alkatrészeket is kínálunk, mint a légkondicionáló vagy a kiegészítő ablakok. Normál kínálatunkban modern konténer, valamint villanyszerelés és fűtés is szerepel. Ezen kívül lehetőséget biztosítunk az acéllemezek, valamint a falak és ajtók színének konfigurálására is! A szállítás olcsó és külön fizetendő, az árat telefonon egyeztetjük. A modern irodai konténerek bármilyen méretben készülnek.

Az irodai konténerek népszerű és versenyképes opciók a konténerpiacon. Az irodai konténerek rugalmas elrendezést tesznek lehetővé a legigényesebb ügyféligényeknek megfelelően. A konténermodulok alternatívát jelentenek a hagyományos építkezés és az építési engedélyek megszerzésének hosszú folyamata helyett. Az irodai konténer olyan tárgy, amelyet nem kell tartósan a talajhoz rögzíteni, így különféle helyeken és körülmények között használható, azaz szabad tereken kívül és egyéb létesítményeken belül.

Az irodai konténereket szabványos, megismételhető méretekben gyártják, mindezt annak érdekében, hogy biztosítsák a nagy moduláris létesítmények, például a nagy konténerek könnyű konfigurálását, valamint a logisztika, az összeszerelés és a szétszerelés egyszerűségét. Irodai konténer vagy több konténer és a teljes konténer létesítmény bármilyen célból történő vásárlásához fordulhat értékesítési osztályunkhoz.

irodai konténerek gyártó

OLCSÓ IRODAI KONTÉNER ELADÓE

Cégünk a modern irodai konténerek egyik legfontosabb hazai szállítója Magyarország egész területén. A nagyon kiterjedt tapasztalat lehetővé teszi a csoport számára, hogy erős és elismert márkával büszkélkedhessen. Kezdettől fogva a beszerzésre, valamint a legjobb szakemberekkel való lehető legjobb kapcsolatteremtésre koncentrálunk – ami az egyik legjobb szolgáltatást eredményezi az egész évben használható irodai konténerek számára. Számunkra nagyon fontos a kiszolgálás gyorsasága és a megrendelés teljesítése. Kezdettől fogva igyekszünk munkánk minden részét fejleszteni, hogy semmi ne késleltesse az irodai konténerek szállítását. Az ajánlat tartalmazza a konténer építését, de az olcsó szállítást is! Ezért átfogó segítséget nyújtunk a megfelelő konténer kiválasztásában. Szakképzett és tapasztalt csapatunk garantálja, hogy elégedett lesz szolgáltatásainkkal! Az irodai konténerek alacsony díja a hatalmas eladásoknak és a több éves gyártási módszereknek köszönhető!

modern irodai konténerek

IRODAKONTÉNER

Az általunk kínált irodai konténerek kiváló minőségű fémlemezből készülnek. Polisztirol vagy poliuretán falpaneleket és acélszerkezeteket kivitelezünk. Egy egyedi irodai konténer kívülről impregnálva és a kiválasztott színre festve van. Az általunk gyártott szigetelt konténereket építőipari cégek használják vagy ideiglenes irodának.

Lásd még: kereskedelmi konténerek

Magyarország irodai konténerek

Mi jellemzi az Ön irodai konténereit?

Modernek és egész évben használhatóak. A konténerek vizuálisan nagyon jól néznek ki, jól szigeteltek, komplett villanyszerelést (világítás, konnektorok, fűtés), klímát és redőnnyel ellátott ablakasztalost tartalmaznak.

Mivel szerelhető fel egy irodai konténer?

Növelheti a méretet, adható hozzá keret, további ablakok, ajtók (üveg, dupla, fémlemez). Ezen kívül vásárolható fürdőszobai kiegészítők (WC, mosdó, mosogató szekrény, akkumulátor, akkumulátoros vízmelegítő, vízvezeték, villanyszerelés és zuhany).

Hogyan melegíthető az irodai konténer?

Fűtése elektromos fűtéssel és klímával történik.

5/5 - (4 votes)