kapuház konténer

  • Kapuház konténer jól szigetelt (nyáron hűvös, télen meleg), teljes villanyszereléssel (világítás, konnektorok, fűtés) felszerelt.
  • A kapuház konténer további ablakokkal és irodai / ruhatári bútorokkal is felszerelhető. A kapuház felszerelhető WC-vel, mosdóval és egyéb szaniterekkel.
  • A szállítási költséget egyénileg kell egyeztetni.
  • A kapuház kapuházként, őrfülkeként is használható – biztonsági.

MODERN KAPUHÁZ KONTÉNEREK

Tartós és szigetelt gatehouse konténereket gyártunk egész Lengyelország számára. Országos konténergyártóként a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani Önnek. Alacsony ár, gyors megvalósítás és átfogó megközelítés jellemez bennünket. Építünk kapukonténereket és olyan alkatrészeket kínálunk, mint: riasztó vagy kiegészítő ajtó. Cégünkben a normál szerviz szigetelt konténerrel és villanyszereléssel, fűtéssel. Ezen kívül lehetőséget biztosítunk a lapok, falak és ajtók színének konfigurálására! A szállítás olcsó és külön fizetős, az árat telefonon egyeztetjük. A Gatehouse konténerek tetszőleges kapacitással készülnek, de általában egy pár szék, egy íróasztal vagy egy kis ágy és egy WC elhelyezésére alkalmas hely.

konténer kapuház

KAPUHÁZ KONTÉNEREK AJP

Az AJP Containers az egyik legjelentősebb hazai cég, amely gatehouse konténereket értékesít Magyarország egész területén. A sok éves tapasztalat lehetővé teszi, hogy a csoport büszke legyen egy erős és megbecsült márkára. Tevékenységünk kezdete óta arra törekedtünk, hogy a lehető legjobb kapcsolatokat szerezzük meg a legfontosabb szakemberekkel – aminek eredményeként Lengyelország legjobb kapuházajánlatai közé tartozik! Kiemelt feladatunk az ügyfélszolgálat és az értékesítés gyorsasága. Évek óta mindent megteszünk azért, hogy vállalkozásunk minden lépését felgyorsítsuk, hogy semmi ne lassítsa a konténerek szállítását. Kínálatunkban megtalálható mind a konténer értékesítése, mind az olcsó szállítás A legjobb konténer kiválasztásában teljes körű segítséget nyújtunk. Profi és profi csapatunk garantálja, hogy elégedett lesz szolgáltatásainkkal! A kapukonténer csekély díja hatalmas eladásokból és a legjobb módszerekből származik!

kapuház konténerek

KAPUHÁZ KONTÉNEREK GYÁRTÓ

Az általunk kínált Gatehouse konténerek kiváló minőségű fémlemezből készülnek. Polisztirol vagy poliuretán falpaneleket, valamint acélszerkezeteket kivitelezünk. Az egyedi tartályt kívülről rögzítjük és a kiválasztott színre festjük. Zárt kapukonténereink elsősorban őrfülkéknek, portásoknak, stb. használatosak. A helyiség kis besorolása nem mentesít bennünket a minőségről és a kivitelezésről való gondoskodás alól.

 

Mi jellemzi a kapuház konténer?

Korszerű, egész évben használható konténereket kínálunk, amelyek nagyon jól néznek ki, szigeteltek és teljes villanyszereléssel (világítás, konnektorok, fűtés) is megtalálhatók.

Mivel lehet felszerelni a kapuház konténer?

A konténerben meg lehet növelni a méretet, hozzáadni egy keretet, további ablakokat, ajtókat (üveg, dupla, fémlemez). Ezen kívül megvásárolható klíma, redőny, valamint fürdőszobai felszerelés (WC, mosdó, mosogató szekrény, akkumulátor, akkumulátoros vízmelegítő, vízvezeték, villanyszerelés és zuhanyzó).

Hogyan fűtik a kapuház konténer?

Fűtése elektromos fűtőtestekkel vagy klímaberendezéssel történik, ha megvásárolta.

5/5 - (4 votes)