Kereskedelmi konténerek

Zárt és szigetelt kereskedelmi konténereket építünk Magyarország egész területére. A kereskedelmi konténerek országos kivitelezőjeként a legjobb szolgáltatást tudjuk elkészíteni Önnek. Alacsony ár, gyors reagálás és teljes körű megközelítés jellemez minket! Gyártunk kereskedelmi konténereket , és olyan tartozékokat is kínálunk, mint a klíma vagy a kiegészítő ajtók. Normál opciónk tartalmaz egy légmentesen záródó tartályt, valamint villanyszerelést és fűtést. Ezen kívül lehetőséget biztosítunk a lapok, falak és ajtók színének konfigurálására! A szállítás olcsó és külön fizetendő, az árat telefonon egyeztetjük. A kereskedelmi konténereket bármilyen méretben gyártják.
  • A kereskedelmi konténerek jól szigeteltek (nyáron hűvös, télen meleg), teljes villanyszereléssel (világítás, konnektorok, fűtés) felszereltek.
  • Lehetőség van az kereskedelmi konténerek további ablakokkal és irodai/ruhatári bútorokkal való felszerelésére.
  • A szállítási költség egyénileg egyeztetendő.
  • A kereskedelmi konténer kiváló alternatívája a drága kiskereskedelmi helyiségeknek
  • Tökéletes kisvállalkozások számára! A kereskedelmi konténer használható piaci bódénak, kis bárnak, közlekedési kioszknak, fagylaltozónak, ruhabódének, szezonális pontnak, karácsonyi vásárnak, strandfelszerelés-kölcsönzőnek, kávézónak, pékségnek stb.
kioszk pavilon
értékesítési pavilon
szupermarket
gasztronómiai pavilon
bevásárló pavilonok
értékesítési konténer

OLCSÓ KERESKEDELMI KONTÉNER

Cégünk az egyik legjelentősebb regionális cég, amely kereskedelmi konténereket kínál az egész ország számára. A nagyon kiterjedt tapasztalat lehetővé teszi a csoport számára, hogy erős és értékes márkával büszkélkedhessen. Tevékenységünk kezdetétől a leggyorsabb tanácsadókkal való minél jobb kapcsolatok megszerzésére és a lehető legjobb kapcsolatfelvételre helyeztük a hangsúlyt. Ez a legversenyképesebb ajánlatokat eredményezi a kereskedelmi konténerek tekintetében. Cégünk számára nagyon fontos az időben történő ügyfélszolgálat és a kiszolgálás. Munkánk minden elemét a kezdetektől fogva igyekszünk eredményessé tenni, hogy semmi ne lassítsa a kereskedelmi konténerek kiszállítását. Az ajánlat tartalmazza a konténer eladását, de az olcsó szállítást is. Teljes körű segítséget nyújtunk a megfelelő konténer kiválasztásában. Professzionális és tapasztalt csapatunk garantálja Önnek a kínálatunk használatának örömét! A kereskedelmi konténer ésszerű díja hatalmas eladásokból és kidolgozott módszerekből származik.

Lásd még: irodakonténer

MODERN KERESKEDELMI KONTÉNEREK

kávézó konténer
kereskedelmi konténer
vendéglátó konténer

KERESKEDELMI KONTÉNER – KÁVÉZZÓ, PÉKÜZLET

Kereskedelmi konténerek , amelyet gyártóként kínálunk, kiváló minőségű fémlemezekből készül. Polisztirol vagy poliuretán falpaneleket és acélszerkezeteket használunk. Egyetlen kereskedelmi konténer kívülről impregnálva és a kiválasztott színre festve van. Az általunk gyártott korszerű kereskedelmi konténereket elsősorban cégek és kisebb gazdasági tevékenységek használják: üzletek, bárok, szezonális standok, stb. A kiskereskedelmi konténer fő előnye a helyiségbérlésnél alacsonyabb fenntartási ár! Vegye fel velünk a kapcsolatot, minden kérdésére szívesen válaszolunk!

KERESKEDELMI KONTÉNER FAQ

Mik a kereskedelmi konténereid?

Korszerű, egész évben használható kereskedelmi konténereket kínálunk, amelyek jól néznek ki, szigeteltek és teljes villanyszerelést (világítás, konnektor, fűtés) tartalmaznak. Használhatók kisboltnak, piaci bódénak, bárnak stb.

Mivel szerelhető fel egy kereskedelmi konténer?

Növelheti a konténerben a helyet, hozzáadhat egy keretet, további ablakokat, ajtókat (üveg, dupla, fémlemez). Ezen kívül megvásárolható klíma, redőny, valamint fürdőszobai felszerelés (WC, mosdó, mosogató szekrény, akkumulátor, akkumulátoros vízmelegítő, vízvezeték, villanyszerelés és zuhanyzó).

Hogyan melegíthető a kereskedelmi tartály?

Fűtése elektromos fűtőtestekkel vagy klímaberendezéssel történik, ha megvásárolta.

4.6/5 - (5 votes)