lakható konténer

  • A lakókonténer jól szigetelt (nyáron hűvös, télen meleg), komplett villanyszereléssel (világítás, konnektorok, fűtés) felszerelt.
  • Lehetőség van a lakókonténerek további ablakokkal és bútorokkal való felszerelésére.
  • A szállítás költségét egyénileg kell egyeztetni.
  • A konyhával és fürdőszobával rendelkező lakókonténerek utólagosan felszerelhetők olyan elemekkel, mint: WC, mosdó, mosdószekrény, átfolyós vízmelegítő, vízvezeték és zuhanyzó.
  • A lakható konténer felszerelhető további ajtókkal, ablakokkal, riasztóval, klímával és egyéb extrákkal.

MODERN LAKHATÓ KONTÉNER

Magyarország egész területére gyártunk tartós és meleg egész évszakos lakhatási konténereket . Országos lakható konténergyártóként a legolcsóbb megoldást tudjuk ajánlani egy konyhával és fürdőszobával rendelkező lakókonténer esetében. Alacsony ár, gyors kivitelezés és átfogó szemlélet jellemzi minket! 20m2-es, 40m2-es és egyéb lakókonténereket építünk, illetve olyan kiegészítőket kínálunk, mint a klíma vagy a kiegészítő ajtók. Hagyományos lehetőségünk szigetelt lakókonténer és villanyszerelés, valamint fűtés. Mindehhez a lapok, falak és ajtók színének konfigurálásának lehetőségét is hozzátartozzuk! A szállítás olcsó és plusz fizetős, ára telefonon történik. A modern és kényelmes lakható konténerek bármilyen kapacitásban kaphatók.

modern kényelmes lakható konténerek

LAKHATÓ KONTÉNER TARTÁLY KONYHÁVAL ÉS FÜRDŐSZOBÁVAL

Cégünk az egyik legnagyobb regionális vállalat, amely az egész ország számára gyárt lakókonténereket konyhával és fürdőszobával. A jelentős tapasztalat lehetővé teszi, hogy a csoport büszke legyen egy szilárd és elismert márkára. Kezdettől fogva a beszerzésre, valamint a leggyorsabb szakemberekkel való jó kapcsolatra helyeztük a hangsúlyt – ami az egyik legversenyképesebb szolgáltatást eredményezi az egész évben használható konténerek számára. Kiemelt feladatunk az ügyfél gyors fogadása és a szolgáltatás nyújtása. Kezdettől fogva mindent megteszünk annak érdekében, hogy vállalkozásunk minden részét felgyorsítsuk, hogy semmi ne lassítsa le az lakható konténerek szállítását. Az ajánlat konténer építést és olcsó szállítást egyaránt tartalmaz! Teljes körű segítséget nyújtunk a legjobb konténer kiválasztásában. Profi és profi csapatunk garantálja, hogy elégedett lesz szolgáltatásaink használatával! A modern lakókonténer alacsony díja a nagy eladási mennyiségből és a kidolgozott módszerekből adódik!

lakó konténer konyhával és fürdőszobával

LAKHATÓ KONTÉNER 20m2, 40m2 – GYÁRTÓ

A modern lakókonténerek , amelyeket gyártóként kínálunk, kiváló minőségű fémlemezből készülnek. Polisztirol vagy poliuretán falpaneleket és acélszerkezeteket használunk. A Lakható konténer kívül impregnált és a kiválasztott színre festett. Az általunk gyártott egész évben használható konténerek 20m2, 40m2 és egyéb méretűek lehetnek. Árkalkulátorunk felsorolja az összes lehetséges kiegészítést a konténerhez, azok árával együtt. Lehetnek további ablakok, ajtók, redőnyök, szaniter szerelvények, légkondicionáló és mások. Kérjük, forduljon tanácsadónkhoz!

Lásd még: irodai konténerek

lakható kontener modern

Mi jellemzi az Ön lakható konténereit?

Korszerű, egész évben használható konténereket kínálunk, amelyek nagyon jól néznek ki, szigeteltek és teljes villanyszereléssel (világítás, konnektorok, fűtés) is megtalálhatók.

Mivel lehet utólag felszerelni az lakható konténert?

Növelheti a méretet, adható hozzá keret, további ablakok, ajtók (üveg, dupla, fémlemez). Ezen kívül megvásárolható klíma, redőny, valamint fürdőszobai felszerelés (WC, mosdó, mosogató szekrény, akkumulátor, akkumulátoros vízmelegítő, vízvezeték, villanyszerelés és zuhanyzó).

Hogyan melegszik a Lakható Konténer?

Fűtése elektromos fűtőtestekkel vagy klímaberendezéssel történik, ha megvásárolta.

eladó lakható konténerek

5/5 - (2 votes)