Légkondícionálók

Felár ellenében konténereinkre FLY klímákat szerelünk fűtés funkcióval.

légkondícionálók

R32 ÖKOLÓGIAI HŰTŐKÖZEG

Az R32 alacsony globális felmelegedési potenciállal (GWP), jobb hűtési és fűtési kapacitással rendelkezik, mint az R410A. A 20%-kal nagyobb térfogati kapacitásnak köszönhetően a klímaberendezésben lévő hűtőközeg mennyisége alacsonyabb lehet, mint korábban.

A++ ENERGIATAKARÉKOSSÁG

Az energiatakarékos technológia lehetővé teszi, hogy a készülék gazdaságos üzemmódban működjön, ami a hagyományos üzemmódhoz képest akár 70%-os megtakarítást tesz lehetővé.

WIFI SZABVÁNY

A WiFi modulnak köszönhetően mobilról vagy tabletről is vezérelhető a klíma. A készülék üzemi paramétereinek szabályozása a nap 24 órájában a világ bármely pontjáról lehetséges.

A HŐMÉRSÉKLET SZÉLES VÁLASZTÉKA

A modern technológia használatának és az új R32 hűtőközegnek köszönhetően a klíma a kültéri hőmérséklet széles tartományában tud működni: -15-től 50 °C-ig hűtési módban és -25-30 °C-ig fűtés üzemmódban.

TÖBBFUNKCIÓS TÁVIRÁNYÍTÓ

A távirányító segítségével egyszerűen beállíthatjuk a megfelelő levegő paramétereket a helyiségben. Ezenkívül a távirányító hasznos funkciókkal rendelkezik a felhasználó számára, mint például: az elpárologtató öntisztítása (SELF CLEAN), állandó fűtés 8 ° C-on (HEATING 8 ° C), hőmérséklet-érzékelő (KÖVESSEN ME).